Select Page

BoViva Jorden Halmstad

BoViva – Halmstad, Gamle Tull

BoViva Halmstad ligger blott ett stenkast från Nissans spegelblanka vatten, i stadsdelen Gamle Tull. De 119 hyreslägenheterna är moderna, ljusa och bekväma och har nära till Halmstads stadskärna, lummiga golfbanor, vackra promenadstråk och glittrande hav – paradiset för dig över 55 år som vill njuta av livet i en lugn och skön miljö.  

Det nya kvarteret i Gamle Tull har ett vackert formspråk med en varm, rödgul färgskala. Stilen på byggnaderna för tankarna till den danska Christian IV-arkitektur som blandar holländsk renässans med gamla, danska byggnadstraditioner. Husets lobby välkomnar dig med bekväma sittgrupper och en elegant biblioteksvägg. I receptionen finns en värd eller värdinna som servar husets residenter. Vill man umgås lite mer med sina grannar står husets biljardrum alltid tillgängligt för någon timmes spel och prat

På källarplanet finns parkering för både bilar och cykel samt två stora tvättstugor. Ett eget källarförråd hör också till varje lägenhet.

Serviceavtal

I källarplan finns två rymliga tvättstugor, garageplatser och så klart plats för cyklar. Varje lägenhet har även ett eget källarförråd.

Tillsammans med ditt hyresavtal tecknar du även samtidigt ett separat serviceavtal i form av ett baspaket. För detta avtal utgår en särskild avgift. De bekvämligheter som ingår i baspaketet kan du läsa om under Faciliteter. Som hyresgäst har du även möjlighet att välja tilläggstjänster mot en avgift. Dessa tjänster kan skräddarsys efter hyresgästens behov och önskemål tillsammans med fastighetens värd eller värdinna. Ett urval av de tilläggstjänster som vi erbjuder är garageplats, städning, kemtvätt, vaktmästarhjälp, ekonomisk rådgivning, måltidsleveranser, massage och fotvård.

BOSTÄDER

Det är god standard i lägenheterna på BoViva med ekparkett i sovrum, vardagsrum och kök. Lägenheterna har ljusa och omsorgsfullt utvalda tapeter och färger och balkong eller uteplats finns till nästan alla lägenheter. De generösa och ljusa badrummen är försedda med klinkergolv med värmeslingor.

Faciliteter

Reception och lobby – här får du hjälp med ärenden och svar på många frågor. I receptionen får du även information om kommande aktiviteter

Friskvård – gruppaktiviteter eller individuell rådgivning om träning och hälsa

Boulebana utomhus

Relaxavdelning – koppla av med ett skönt bastu- eller bubbelbad

IT-rum – bredbandsuppkopplade datorer.

Gemensamhetslokal – för aktiviteter och sammankomster

Biljardrum – med läshörna och bibliotek

Behandlingsrum

 

LÄGE

BoViva Göteborg ligger inte långt från kajkanten på Eriksberg. Vid infarten till Norra älvstranden finns ett nytt köpcentrum. Du tar dig enkelt med färjan till Järntorget, Lilla Bommen, Rosenlund och Klippan. En gångbro förbinder områdena i Sannegården.

Kommunikation
Goda bussförbindelser med Göteborgs centrum och Frölunda torg

Service & Aktiviteter

Utöver baspaketet, som du kan läsa om under fliken “Faciliteter” har du som hyresgäst dessutom möjlighet att välja tilläggstjänster mot en viss avgift. Tjänsterna tas fram utifrån hyresgästernas önskemål. Ett urval av de tilläggstjänster som vi kan erbjuda är garageplats, städning, vaktmästarhjälp, massage och fotvård.

För mer information och för att boka Er personliga visning, kontakta:

Ingela Lindgren
Verksamhetsansvarig
Tel: 0709 – 57 66 20

BoViva Halmstad
Kungsgatan 37
302 27 Halmstad

halmstad@boviva.se

Kontaktformulär