Select Page

BoViva Försommaren Stockholm

BoViva – Stockholm vid Danvikstullsbron

BoViva Stockholm ligger vackert beläget precis intill vattnet nedanför Danvikstullsbron i Norra Hammarbyhamnen. Härifrån är det aldrig långt till kommunikationer, lyxig shopping, underhållning eller utsökta restauranger. För de som gillar att promenera är det heller inte långt till stigarna som leder mot Nackareservatet.
Norra Hammarbyhamnen varvar behagliga 30-talsbostäder med modern arkitektur. BoViva Stockholms tre punkthus binds samman av en lägre trevåningsbyggnad och rymmer totalt 110 lägenheter med 1-4 rum och kök.

Utsikt över Hammarby sjön och Saltsjön

Majoriteten av hyreslägenheterna har strategiskt placerade fönster och generöst tilltagna balkonger eller terrasser, så att du som hyresgäst kan njuta av det vackra sjöläget vid kanalen och den grandiosa utsikten över Hammarby sjö och Saltsjön.

Punkthusens arkitektur är utformad i tre tydliga delar: en kärna i mättad färg, som i skala och form söker släktskap med punkthuset på Danviksklippan på andra sidan vattnet. Skivor i ljus puts omger kärnan, vilka ansluter till grannhusen på kajen. Mellan kärna och skivor finns ett skikt av balkonger med räcken av glas.

BOSTÄDER

Lägenheterna på BoViva håller god standard. I kök, sovrum och vardagsrum täcks golven av ekparkett. Väggarna är ljusa, med väl utvalda tapeter. Nästan alla lägenheter har balkong eller terrass, många ut mot vattnet. De rymliga och fräscha badrummen har klinkergolv med värmeslingor.

Storlek

1 – 4 r.o.k

Faciliteter

När du tecknar ditt hyresavtal, tecknar du samtidigt ett separat serviceavtal i form av ett baspaket. För detta utgår en särskild avgift. Se nedan vad som ingår i baspaketet:

Reception och lobby – här får du hjälp med ärenden och svar på många frågor. I receptionen får du även information om kommande aktiviteter

Gästrum – att låna när släkt och vänner hälsar på

Friskvård – gruppaktiviteter eller individuell rådgivning om träning och hälsa

Bastu – koppla av med ett skönt bastubad

IT-rum – bredbandsuppkopplade datorer

Gemensamhetslokal – för aktiviteter och sammankomster

LÄGE

Lugnt och behagligt. Nytt och gammalt. Nära till affärer, restauranger och teatrar. Vackra promenadstråk. Inte långt från stigarna som leder till Nackareservatet. BoViva ligger strax nedanför Danvikstullsbron, precis intill vattnet. Här varvas trevlig bebyggelse från tidigt 30-tal med nya moderna bostäder.

Service & Aktiviteter

Utöver baspaketet, som du kan läsa om under fliken “Faciliteter” har du som hyresgäst dessutom möjlighet att välja tilläggstjänster mot en viss avgift. Tjänsterna tas fram utifrån hyresgästernas önskemål. Ett urval av de tilläggstjänster som vi kan erbjuda är garageplats, städning, vaktmästarhjälp och fotvård.

Verksamhetsansvarig
Christina Siversson
08-21 77 57
stockholm@boviva.se

BoViva Stockholm
Alsnögatan 42-48
116 41 Stockholm

Kontaktformulär